Tartalom

Akciók - egészségpénztárak

 

Kedves Érdeklődő!

Ezen az oldalon találhatja meg a rendelőnkben rendszeresen meghirdetett akciókat és a fizetési könnyítést jelentő egészségpénztári partnereinket.

 

Valentin napra lepje meg párját vagy saját magát vékony szál behúzásos biolifting kezeléssel

 

A műtét nélküli biolifting kezelések sorában az egyik legújabb eljárás az ún. vékony szál biolifting eljárás, mely a kezelt testrész bőre alá behúzott felszívódó szálak kollagén termelődést serkentő hatásán alapul. A részletekért kattintson ide.

Amennyiben ajándékba adná, igényes ajándék utalványt is biztosítunk.

A Drakula terápia ajándéknak kitűnő választás, a hölgyek nagyon értékelnek egy ilyen gáláns meglepetést, mellyel most Ön is sokat spórolhat. A Drakula terápiához hasonlóan a vékony szál biolifting bőrfeszesítő kezelés mutatós utalvány formájában is megvásárolható. Az akciós vékony szál biolifting terápia személyesen rendelőnkben fizethető előzetes telefonos egyeztetést követően (0630-647-8867). Átutalás esetén e-mail-ben kérjük jelezni annak megtörténtét és mi szintén e-mail-ben küldünk visszaigazolást a befizetésről. OTP Bank: dr. Gajdos Gábor, 11773425-03698354. (E-mail címünk: sebeszet@gyogykozpont.hu)

 

 

Legyen Drakula terápia párjaValentin napi ajándéka!

 

  


A feszes, rugalmas, fiatalos arcbőrért kínáljuk Valenti napi ajándék gyanánt Drakula terápia kezelésünket, 2017 Valentin napra is kedvező áron.

2017 Valentin napi ajándék Drakula terápia ajánlatunkban a teljes arc + nyak-dekoltázs kezelés  orvosi konzultációval, dermabrázióval és arcvasalással 179.000 Ft helyett csupán  120.000 Ft -ért megvásárolható!

Ezen felül is adunk ajándékot teljesen ingyen! 2017 Valentin napra a teljes arc + nyak-dekoltázs kezelést most kiegészítjük Guna kollagén biolifting mezoterápiával, így most Ön 227.000 Ft helyett is csak   120.000 Ft  -ot fizet!

Az akció időtartama 2017. február 05. - 2017. február. 28. (ez alatt az idő alatt kell befizetni a Drakula terápia akció-t ) Az akció érvényesíthető, azaz igénybe vehető 2017. március hónap utolsó napjáig.

A Drakula terápia ajándéknak kitűnő választás, a hölgyek nagyon értékelnek egy ilyen gáláns  meglepetést, mellyel most Ön is sokat spórolhat. Ezért az elmúlt évekhez hasonlóan mutatós utalvány formájában is megvásárolható a teljes  arc + nyak-dekoltázs Drakula terápia Guna biolifting mezoterápiával kombinálva. Az akciós Drakula terápia személyesen rendelőnkben fizethető előzetes telefonos egyeztetést követően (0630-647-8867). Átutalás esetén e-mail-ben kérjük jelezni annak megtörténtét és mi szintén e-mail-ben küldünk visszaigazolást a befizetésről. OTP Bank: dr. Gajdos Gábor, 11773425-03698354.

 

 Drakula terápia ajándék utalvány 

 

Az utalványon ill. akcióban vásárolt Drakula terápia 2017.március hónap végéig vehető igénybe! Utána csak ráfizetéssel tudjuk elvégezni  a Drakula terápiát. Pénz visszafizetésre nincs lehetőségünk, amennyiben a feltételekben leírt időtartamon belül nem veszik igénybe a szolgáltatást. Az összeg egyéb kezelésre beváltható, vagy ráfizetéssel kiegészíthető. Amennyiben az egyeztetett időpontot 48 órával előbb nem mondják le, a későbbiekben csak ráfizetéssel áll módunkban elvégezni a kezelést.

 

 

Szerződött egészségpénztárak

Rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal szerződött. Fizetés készpénzes számla ellenében a helyszínen történik.

 

Adoszt egészségpénztár       Allianz egészségpénztár       Aranykor egészségpénztár     

 

Generali egészségpénztár         AXA egészségpénztár

 

           MKB egészségpénztár      OTP egészségpénztár     Patika egészségpénztár

 

 

 

Tempo egészségpénztár         Uniqa egészségpénztár         Vasutas egészségpénztár         Wellness egészségpénztár     

 

 Újpillér egészségpénztár

Ajándék utalvány

 

Mivel a ránctalanító, vagy az aknes bőrpanaszokat kezelő PRP, vagy Drakula terápia nagy népszerűségnek örvend és számosan ajándék képpen kívánják adni szeretteiknek karácsonyra, születésnapra, házassági évfordulóra, névnapra, nőnapra, valentin napra, stb. az eseményekhez méltó ajándék utalványt kínálunk a teljes arckezelésekre.

 

Drakula terápia ajándék utalvány

 

 

Az utalvány megvásárolható személyesen rendelésünkön, vagy előre utalást követően kívánságra postázzuk a megrendelőnek. Az ajándék utalvány beváltható az adott naptári évben, ill. az utolsó negyed évben vásároltak a következő év harmadik hónapjáig. Személyes egyeztetés esetén egyedi megoldások is lehetségesek.