Tartalom

Drakula - Vámpírszérum - PRP terápia az ízületi bántalmak kezelésében

 

A baleseti sebészetben már évtizedekkel ezelőtt kezdtük használni a saját vér kezelést. Általában inak körüli gyulladások megszűntetésére, műtétet nem igénylő szalag szakadások és fedett izomsérülések, valamint nehezen, vagy nagyon lassan, szövődményesen forradó csonttörések gyógyulásának felgyorsítására alkalmaztuk. A kezdeti időben még nem volt ismert a hatásmechanizmus, a saját vér injekciót kizárólag azokra a megfigyelésekre támaszkodva végeztük, hogy bizonyos sérülések eredményesebben és gyorsabban gyógyultak, ha bevérzés alakult ki körülöttük. Ha vérömleny nem képződött, vagy azt túl hamar sebészileg eltávolítottuk, a regeneráció sokkal lassabbá vált.
Napjainkban már tisztában vagyunk vele, hogy a fent leírtak nem a vérhez, hanem annak csak bizonyos alkotóelemeihez köthetők. A sejtes elemektől mentes vérplazmában, a véralvadásért is felelős ún. vérlemezkék által termelt citokin, az ún. növekedési faktor nevű fehérje a tulajdonképpeni hatóanyag...

 

Tenisz és golf könyök PRP kezelése   Sokízületi gyulladás PRP kezelése

 

Ízületi Drakula - vámpírszérum - PRP kezelés budapesti mozgásszervi kezelésekre szakosodott rendelőnkben, az Arthro Komplex Gyógyközpont - ban folyik. További részletekért látogassa meg a budapesti gyógyközpont honlapját.

 

Térd ízületi kopás miatt végzett PRP - ízületi Drakula terápia

 

Az átlépéshez kattintson  ide.